Квітень 2012 - Централізована бібліотечна система Дарницького району


[ Нові повідомлення · Учасники · Правила · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Архів - тільки для читання
Модератор форуму: Marina  
Централізована бібліотечна система Дарницького району » Масові заходи » Масові заходи » Квітень 2012
Квітень 2012
MarinaДата: Середа, 20.06.2012, 11:46 | Повідомлення # 1
Бібліознавець
Група: Модераторы
Повідомлень: 33
Репутація: 9
Статус: Offline

Напередодні Дня Сміху, та до 90 літнього ювілею найпопулярнішого українського сатиричного журналу «Перець» в публічній бібліотеці сімейного читання № 160 відбулась березнева гуморина "Смійтесь, друзі, на здоров'я". На гостини до читачів бібліотеки завітали відомий український прозаїк, поет, гуморист А.Г. Щегельський та письменниця-гумористка, лауреат літературної премії ім. В.Симоненка О.І. Страшенко. Бібліотечні працівники теж долучилися до свята гумору – прочитали гуморески Віри Холошвій, Миколи Сома, Івана Кравченка.
Тож смійтесь друзі на здоров’я!
З Днем Сміху!




З 29 березня 2012 року по 3 квітня 2012року бібліотеки Дарницького району запропонували мешканцям Дарниці здійснити інформаційні перегляди літератури на тему «Громадянське суспільство і влада».
Логічним завершенням інформаційних переглядів був загально районних День інформування населення та трудових колективів закладів культури Дарницького району «Перспективи реалізації у м. Києві концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку громадського суспільства», який відбувся 3 квітня 2012року в Публічній бібліотеці № 160 сімейного читання.
В заході взяли участь бібліотечні працівники, вчителі музичних, художніх та естетичних шкіл, митці. Від районної державної адміністрації була присутня Манжос О.А. - головний спеціаліст Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини ДРДА.
Аспірант кафедри політології інституту політології та права Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Дмитро Гаврилюк ознайомив присутніх з історією громадянського суспільства від часів Давньої Греції до сьогодення, докладно розглянув мету, цілі, стратегію та очікувані результати Концепції.




3 квітня 2012 року в Палаці культури «Дарниця» відбулись урочистості до відзначення 77-ї річниці створення Дарницького району міста Києва за участю Голови Київської міської державної адміністрації Попова О.П., Голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Вітковського С.І. та представників районів столиці.
Найкращі дарничани, працівники різних сфер діяльності, за вагомий внесок у розвиток рідного району були нагороджені Подяками Київської міської державної адміністрації та Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.
Найкращим подарунком присутнім став святковий концерт «Мистецькі барви Дарниці», який об’єднав всіх дарничан – талановитих, щирих, небайдужих.
Вітаємо Вас із святом! Бажаємо натхнення в праці, добробуту в родинах, любові та процвіання!
З Днем народження, районе!




20 квітня 2012 року в приміщенні Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за підтримки благодійного фонду «Наш дім – Дарниця» відбулось урочисте нагородження меценатів року та переможців конкурсів громадської активності «Дарничанка року», «Дарничанин року». На урочистій церемонії були присутні почесний член Британської Імперії Патрісія Харрісон, голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Вітковський, керівництво Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, члени Громадської Ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації, представники громадських організацій та інші поважні гості. В номінації «Культура та мистецтво звання «Дарничанка року» отримала директор Централізованої бібліотечної системи Дарницького району, Заслужений працівник культури України – Головата Оксана Володимирівна.
Голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації С.І. Вітковський привітав присутніх на святі – всіх, хто вміє робити добрі справи, хто своєю працею, своїм патріотизмом робить велику справу в розвиток рідного району.
ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!
Прикріплення: 5768880.jpg (137.5 Kb) · 3632745.jpg (132.3 Kb) · 0043730.jpg (164.2 Kb) · 3206257.jpg (111.5 Kb)
 
Централізована бібліотечна система Дарницького району » Масові заходи » Масові заходи » Квітень 2012
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Централізована бібліотечна система Дарницького району